Se video

Se alle mål i kampen mellom Stjernen-Storhamar

Etter ti minutter med tilnærmet jevnspilt hockey gikk Stjernen fullstendig i oppløsning. Laget jobbet og sto på, men kom seg sjelden ut av egen sone, og ble rett og slett mange nummer for små.

AV Dag Magnus Nielsen
Publisert
Oppdatert:

(Stjernen-Storhamar 1-5) Etter fadesen mot Sparta for to dager siden trøstet spillerne og Gustafsson seg med at det ikke var lenge til neste kamp. Dessverre er det lenge siden uttrykket «vær forsiktig med hva du ønsker deg» har kommet mer til sin rett.

Bratt oppoverbakke

Stjernen hang godt med de første 10-12 minuttene, etter det kjørte Storhamar kampen mer og mer. Flaks, innsats, og hjemme-målvakt Tommy Johansen skal ha æren for at hjemmelaget kom seg gjennom første periode uten baklengs.

Etter hvilen fortsatte Storhamar der de slapp og tre minutter ut i midtperioden sprakk bobla når Patrick Thoresen satt inn 0-1. Etter dette skrudde Hamar-laget opp Tour de Force-bryteren ytterligere et par hakk, og når alt var sagt og gjort i andre periode sto det 0-4 på tavla.

Ikke noe eget spill

At Storhamar var favoritter visste alle, men det må ha gjort vondt for hjemmefansen å se hvor lite eget spill Stjernen hadde. De få gangene vertene kom seg ut av egen sone var det ikke antydning til noen offensiv plan. Pucken ble transportert frem av ensomme Stjernen-ryttere som kun unntaksvis fikk løsnet skudd.

Utover i tredje periode slapp Storhamar opp på gassen, og Stjernen fikk til slutt et trøstemål ved Hampus Gustafsson. Et endelig punktum ble satt to minutter før full tid da Storhamars Fredrikstadgutt, Martin Rønnild, la på til 1-5.