BIGBANGNyheter
FØRSTE BAND ER SIGNERT:

Klare for Idyll festivalen 2018

Første band er signert for Idyll-festivalen 2018. Øystein Greni og hans Bigbang er utvilsomt en av de største livefavorittene her til lands, en posisjon de har holdt i mange år. Hvem kan vel ikke refrenget på “Girl In Oslo”.

AV
Publisert

Helt fra deres første egenutgitte album “Waxed” i 1995, via gjennombruddet  med Electric Psalmbook noen år senere, fram til den siste utgivelsen “The Oslo Bowl” i 2013. Med totalt 11 album og hundrevis av konserter under beltet, har  Bigbang holdt seg på toppen lenger enn de fleste og har etterhvert en låt katalog som rommer svært mange favoritter.
Tittellåten på deres siste album “The Oslo Bowl” fikk høy rotasjon på radio, og bød  bl.a. på en gjesteopptreden av den amerikanske artisten Lissie. Låta “Like Americans Do” var en annen favoritt fra albumet og introduserte et samarbeid med Valkyrien Allstars og Sinikka Langeland. Størst eksponering fikk nok allikevel “Little Heartbomb”, som lydsporet til en stor TV-kampanje i regi av Cubus.
De siste par årene har bandmedlemmene valgt å prioritere andre prosjekter, Øystein Greni har bl.a. vært på turné med duoen Rodrigo Y Gabriela, og i tillegg lånt sin vokal  til deres versjon av låta “Nature ́s Way”. Med unntak av Bigbangs tradisjonsrike og utsolgte førjulskonserter har det vært lav aktivitet i kjølvannet av The Oslo Bowl-turnéen, men i 2016 hadde de en førjulsturné som ble en stor suksess for bandet, hvor billettene ble solgt ut på store steder i Norge.