FARMEN:

– Har kost meg

Onsdag måtte Vikerjenta Camilla Cox Barfot (32) ut av farmen etter nesten 11 uker inne på gården. – Jeg har uansett vunnet en ny bestevenninne og det betyr mye mer for meg enn hytte, bil og status, konkluderer hun.

AV Silje Viola Hansen
Publisert
Oppdatert:


I onsdagens episode tapte Camilla kampen om semifinalebillett til Farmen etter å ha blitt slått av sin nye bestevennninne, Eunike Hoksrød og Amalie Snøløs, i både matlaging og hinderløype. 
– Det var sykt surt å ryke da jeg ikke sto opp til mine egne forventninger. Hinderløypa skulle jeg ha klart,  men lite mat og søvn de siste dagene, samt mye spenning og forventninger gjorde at jeg fikk helt overtenning og det ble bare tull. Jeg er forsatt sint på meg selv for det, men ellers var det greit å ryke. Jeg hadde fått bevist det jeg ønsket der inne, samt at jeg har fått en ny bestevenninne. Mer kan man ikke ønske seg, sier hun.

Vegetarianer

Trønderjenta som er bosatt på Viker og jobber som rørlegger for Engelsviken Rør ble meldt på Farmen av en venninne, og ante ingenting før TV2 ringte.
– Plutselig var jeg inne på gården, ler hun. Barfot som er vegetarianer forteller videre at hun elsker utfordringer og å prøve nye ting, og ønsket med sin deltagelse og også bevise at man klarer seg helt fint uten kjøtt.
– Mange er så negative til vegetarianere og folk forteller meg stadig at kroppen trenger kjøtt. Jeg føler jeg fikk bevist det motsatte. Jeg er vandt til å jobbe hardt og er i god fysisk form. Inne på gården sto jeg på og sluntret aldri unna noe. Det går helt fint å leve godt på grønnsaker, sier hun.

Godt forberedt

Livet på gården beskriver Barfot som helt fantasisk. 
– Jeg føler jeg var godt forberedt og syntes ikke jeg hadde noen utfordringer med å være der. Jeg er vant med å være i mange forskjellige miljøer, har vært både i Forsvaret og på sjøen og er godt herda. Jeg koste meg rett og slett gløgg ihjel, konstaterer hun. Jenta med tattoveringene og dreadsa har vært godt likt av både deltagere og seere gjennom hele sesongen og siden hun også har blitt betraktet som en stor konkurrent slapp hun unna tvekampene. Målet var å komme til finaleuka, så Barfot er strålende fornøyd. 
– Jeg hadde definitvt gjort det igjen!

Møtte sin sjelevenn

På skjermen har seerne fått se vennskapet gro mellom Barfot og Eunike Hoksrød og det ble et tårevått farvel i onsdagens episode. 
– Jeg er så takknemlig for at jeg møtte Eunike der inne, hun er et så fantastisk bra menneske og vi snakker sammen flere ganger om dagen. Det høres klisjeaktig ut, men jeg tror faktisk hun er min sjelevenn, sier Barfot. At vennskapet grodde seg så sterkt inne på Farmen tror hun kom av at alt var så ekte inne på gården.
– Vi hadde jo ingenting der. Ingen forstyrrende elementer, kun oss selv. Og akkurat det syntes jeg var jævlig bra!

Trenger ikke hytte og bil
At hun ikke vant Farmen og premien med hytte og bil kunne ikke Barfot brydd seg mindre om. 
– Jeg bor i en hytte og har bil. Jeg bryr meg null status og trenger ikke fancye ting for å imponere folk jeg ikke liker. Jeg lever enkelt og ved å bare være meg selv å kjøre rundt i en småbulkete bil tar folk meg for den jeg er. Folk er altfor opptatt av å imponere andre i dag, mener hun.