Fullsatte saler

Det var en fullsatt Båthuset Scene som 1. juledag tok i mot Åges Danseband. Iført sine sorte og gule grilldresser er Åges Danseband er et realt partyband og med sine coverlåter har bandet tatt det norske partyfolket med storm. Åges Danseband består av Andreas Ludvigsen - gitar, Andreas Humlekjær - vokal, Ole Andre Enggrav - gitar og Bror Kristiansen - keyboard, Alle fire og bandet har sitt opphav fra musikklinja i Greåker videregående skole

AV Geir Andersen
Publisert
Oppdatert:

- Båthuset er bare et så herlig sted som passer for oss ujålete Fredrikstadfolk. Samtidig er det så gøy at det passer for folk i alle aldre, gammel som ung. Her kan vi kose oss året rundt med mye forskjellig musikk, konserter og revyer forteller Charlotte Richardsen til Demokraten.

Helt herlig

- Dette er helt herlig, jeg er her med vennegjengen og her er vi både unge og gamle i en herlig blanding. Jeg er veldig glad i den musikken de spiller, jeg kan alle tekstene også forteller Heidi Solbrekke.

Åges Danseband åpnet kvelden med O helga natt, før de øste på med gamle slagere som RaiRai, Kom igjen Lena, Girls Just Wanna have fun, Splitter Pine, Rockin Around The Christmas Tree.

Andre siden av elva

På den andre siden av elva hadde Fender Benders i tradisjonens ånd gjestet Verdenspeilet. Også her var det en fullsatt sal og kvelden ble viet til de som er glad I blues/rock/pop musikk.

Kveldens utgave av Fender Benders besto av Erlend Gjerde på keyboard, Truls Andersen på trommer, Terje Støldal på bass og gitaristene Øivin Fjeld, Bjørn «Krisa» Kristiansen og Terje Severinsen. Selv om de gamle gitarheltene begynner å dra årene så hadde hverken årets ribbefett eller alderen fått lov å feste seg på hverken fingere eller strenger. Denne kvelden leverte alle gode prestasjoner og det var tydelig at bandet koste seg like mye som publikum.