Følelsesladet i Aulaen

Han brøt tvert med FBK tidligere i januar, Ulf Berg. Men loppegeneralen sørget likevel for at byens håndballklubb fikk nyte godt av Arve Tellefsen-konserten onsdag.

AV
Publisert
Oppdatert:

- En avtale er en avtale. Konserten ble bestemt og planlagt før det ekstraordinære årsmøtet. Disse pengene skal håndballklubben få. De er på kontoen deres i morra! forsikret Berg på vegne av det frivillige loppe-korpset som dermed hadde fullført sitt siste innsamlingoppdrag for FBK.

Smekk full aula

For fjerde gang siden 2015 mønstret fiolin-virtuosen fra Trondheim en fullsatt Bibliotekets Aula. 
Akkopagnert av pianisten Kjetil Bjerkestrand formidlet superartisten de kjente klassiske sviskene avbrutt av muntre historier om såvel den avdøde makkeren Kjell Bækkelund og FFKs glansdager. Stadig ledsaget av trampeklapp fra salen. 
Applausen ville heller ingen ende ta Tellefsen musiserte seg ned gjennom benkeradene med det velkjente temaet fra Czardas-fyrstinnen.
Og for sør-afrikanske Shariefa Abrahams som har vært bosatt i Norge de siste 20-åra - ble konsertkvelden uforglemmelig.
- Du er mitt største musikalske ideal! Hver eneste dag lytter jeg til musikken din. Da jeg giftet meg i Sør-Afrika for mange år siden var du til og med på "direkten" under vielsen. Tenk det, Arve. Kan jeg få ta en selfie?
Tellefsen: - Sjølsagt. Gleda er på mi`side! humret trønderen hvorpå han forærte sin ihuga fan den gedigne blomsterbuketten han fikk etter nok en vellykket Aula-konsert. 

Se flere bilder her