MATGLEDENyheter

Extra Manstad er nominert til Årets Matgledebutikk

- Vi er blitt nominert til prisen av Extra og TINE, og jeg er stolt over at de har stor tro på vår butikk og våre ansatte, sier Pål Henrik Simensen, butikksjef i Extra Manstad.

AV
Publisert
Oppdatert:

Årets Matgledebutikk er en landsomfattende konkurranse arrangert av TINE i samarbeid med bransjebladet Dagligvarehandelen. Butikkene vurderes blant annet på salg av kampanjevarer, sortiment, eksponering og service. Det konkurreres i to klasser, fullsortiment og lavpris, og Extra Manstad er nominert i klassen for lavpris.

Det er fjerde året på rad at det kåres en vinner i kategorien lavpris, skriver Coop Norge i en pressemelding.

- Vi ønsker å skape matglede i butikken vår. De ansatte gjør en kjempeinnsats for dette gjennom å engasjere og inspirere kundene våre, som også er våre medeiere. Å bli nominert til Årets Matgledebutikk viser at vi gjør en god jobb og det gir oss ekstra motivasjon til å strekke oss litt lenger, sier Simensen.

Kjededirektør i Extra Manstad, Christian Hoel, gleder seg over nominasjonen.

- I fjor inntok Extra-butikker andre- og tredjeplass i kåringen, mens vi i 2016 og 2015 stod på toppen av pallen. Vi har mange nominerte butikker også i år, noe som viser at lave priser ikke er til hinder for å inspirere og skape matglede for kundene våre. Nominasjonen skaper stolthet og er til inspirasjon for hele kjeden, sier han.

En finalist fra hver dagligvarekjede vil gå videre i konkurransen. Finalistene vil få besøk av en jury i tillegg til en såkalt mystery shopper, en ukjent kunde som tar med seg handleopplevelsen tilbake til juryen. Finalen av Årets Matgledebutikk er på Ostens Dag 25. oktober.