FRA VENSTRE:Nyheter

«Elektrisk stemning» på juleshow med Fredrikstad Turn

Denne helgen inviterte Fredrikstad Turn til det tradisjonsrike juleshowet på Blå Grotte.

AV Fredrik Johnsen
Publisert
Oppdatert:

– Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, dette var bra. Jeg er så stolt av alle som har vært involvert i dette, forteller Fredrikstad Turn leder Vivi Ann Evensen til Demokraten.

– Vi kan det her nå

Evensen var spent før helgen, men var trygg på at alle utøverne skulle levere en god forestilling.

– Nå har vi holdt med på dette i noen år nå, så det går egentlig av seg selv. Nivået på det turnerne gjør er veldig høyt. Jeg må også skryte av de som styrer musikken og alt det tekniske, fantastisk bra! legger Evensen til.

I løpet av helga har over 700 turnere vært på scenen.

– Det er imponerende tall, og alle kom fra helgen uten uhell heldigvis, avslutter klubblederen.

Oppspilt publikum

Publikum fikk se imponerende opptredener til kjente og kjære julefortellinger, samt fra andre tradisjonelle barnefortellinger.

– De som opptrer er kjempe flinke, samtidig som musikken og bildene på storskjermen er gøy å følge med på. Terningkast seks etter min mening, sier Linda Hansen fra publikum.

Det var stinn brakke både lørdag og søndag. Turner Emma Ailin Kovalseth (15) er også fornøyd med juleshowet. Hun mener nivået stiger med en gang hun er på en scene.

– Jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier det er stor forskjell på trening og oppvisning. Smilet kommer automatisk og det blir en elektrisk stemning både på og bak scenen, sier Kovalseth.