ANB IllustrasjonNaeringsliv

7 nye selskaper i uke 29

Det går bra med næringslivet i Fredrikstad, totalt 20 nye aksjeselskaper er registrert i juli. Brønnøysundregistrene registrerte 7 nye aksjeselskaper i Fredrikstad i uke 29 2018.

AV Tor Helge Løvåsen
Publisert

BORG BOLIGBYGG AS
Fasadearbeider, flislegging, snekkerarbeider, import og salg av byggevarer og tjenester tilknyttet bygg og anlegg. Kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer. Daglig leder: Arber Cela.

DØR & VINDU AS
Investering i aksjer og annen investeringsvirksomhet. Daglig leder: Manne Manasse Anker Tangen.

GLOMMA LAKS AS
Å investere i, utvikle og drifte akvakulturproduksjon. Produksjon av matfisk, bløtdyr, krepsdyr og pigghuder i hav- og kystbasert akvakultur og produksjon av landbruksprodukter som salat, urter og produksjon av larver og fluer. Investering i datterselskaper og øvrige selskaper. Daglig leder: David Manoocher Tehrani.

ONJOB.NO AS
Drive med salg og utvikling av mobile-applikasjonstjenester, annen software og hardware, samt alt som herunder hører til. Daglig leder: Stefan Acton Mcdowell

PL FASHION AS
Salg av tekstiler og andre produkter som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagender. Daglig leder: Mariola Obojska.

RF BYGG AS
Håndtverkertjenester. Styrets leder:Romas Frainas.

STRØMNESÅSEN EIENDOM AS
Drive virksomhet med kjøp, utvikling, forvaltning og salg av faste eiendommer, samt delta i andre selskaper. Daglig leder: Kim André Johansen.

Næringsliv