ANB IllustrasjonNaeringsliv

27 nye selskaper startet i Fredrikstad

Brønnøysundregistrene registrerte 27 nye aksjeselskaper i Fredrikstad i april.

AV Tor Helge Løvåsen
Publisert
Oppdatert:

Lokalt næringsliv har hatt meget god fart inn i 2018, og i april ble det etablert 27 aksjeselskaper i Fredrikstad. Nederst i artikkelen kan du se listen over nyetablerte selskaper i Fredrikstad i april. Til sammenligning ble det startet 15 aksjeselskaper i april 2017.

AKSJERIET AS
Eie aksjer i andre selskaper,investere i aksjer og verdipapirer i Norge og utlandet, deltakelse i andre selskaper, samt annen virksomhet som står i naturlig tilknytning til dette. Daglig leder: Per Elling Braseth-Ellingsen.

BERTRANDSEN & HOLST AS
Investering i aksjer og andeler i andre selskaper, investering i fast eiendom og håndverksvirksomhet, samt det som står i naturlig forbindelse med dette. Daglig leder: Michael Jostem Holst.

BOBU HOLDING AS
Erverv og forvaltning av aksjer og eierandeler i andre foretak. Styrets leder: Bo Bundgaard.

DD SOLUTIONS AS
Investere i aksjer og andeler, samt å drive annen virksomhet som står i forbindelse med dette. Daglig leder: Nedim Jakupovic.

FABEL EIENDOMSUTVIKLING FREDRIKSTAD AS
Erverve, forvalte og selge egne faste eiendommer samt delta i andre selskaper. Daglig leder: Karl Martin Abelsen.

FABELTJENESTER AS
Kulturvirksomhet m.m. Styrets leder: Jorunn Westeraas.

FREDRIKSTAD BIL OG BÅT AS
Salg av bil og båt, drive med verkstedutleie, deleformidling og import av deler, samt annet som naturlig hører sammen med dette, herunder å delta i tilsvarende virksomhet. Daglig leder: Adam Stanislaw Kubiczek.

FREDRIKSTAD FASADE AS
Salg og montering av reklame, solskjerming og belysning, samt andre produkter/tjenester som naturlig hører til dette, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet, og kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak. Selskapet kan også drive med kjøp/drift av fast eiendom. Daglig leder: Thomas Justin Martinsen.

GJERDSBAKK KIROPRAKTIKK AS
Kiropraktorvirksomhet, veiledning og behandling av muskel- og skjelettplager. Styrets leder: Martine Gjerdsbakk Audsen.

GREENLAB AS
Import av i hovedsak fornybare energiproduserende materiell, og konsultasjoner, herunder fornybar energi og sikkerhet. Daglig leder: Bengt Rene Andersen.

GULATING PUB GAMLEBYEN AS
Drift og utvikling innen bar- og restaurantbransjen samt det som naturlig står i forbindelse med dette. Daglig leder: Else Marie Skår.

HANDYMAN SERVICE AS
Drift og vedlikehold, teknisk og praktiske tjenesteytelser, og annet som naturlig faller sammen med disse. Styrets leder: Magnus Flommen Andersen.

JUST GLOW AS
Salg av skjønnhetspleiebehandlinger. Daglig leder: Sara Børresen.

LYSLID REGNSKAP AS
Regnskapsførertjenester, og økonomiske rådgivningstjenester innenfor regnskap og økonomi. Samt det som naturlig hører inn under virksomheten. Herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak. Daglig leder: Arvid Lyslid.

NORDISKVILLMARK AS
Nettbutikk, friluftsutstyr. Styrets leder: Lars-Otto Eliassen.

NORSK ORTOPEDISK FOTTØY AS
Utvikling og produksjon av ortopediske hjelpemidler, herunder konsulentvirksomhet, salgsvirksomhet samt å delta i andre selskaper. Daglig leder: Karl Martin Abelsen.

NYE NYGAARDSGATA 34 AS
Kjøp, salg, utleie og utvikling av fast eiendom samt deltagelse i andre selskaper. Styrets leder: Geir Engebret Johansen.

SAMFONI AS
Utvikling av musikkbasert videoinnhold med tegnstøtte. Daglig leder: Cathrine Solheim Amarloui.

SOLIBO AS
Forvaltnings- og regnskapstjenester for borettslag og sameier, samt eiendomsforvaltning. Herunder det som naturlig hører inn under virksomheten. Herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak. Daglig leder: Magnus Therie Babsvik.

SOLIBO HOLDING AS
Kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak. Herunder det som naturlig hører inn under virksomheten. Herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet. Styrets leder: Magnus Therie Babsvik.

SPERNES BYGG AS
Bygg og entreprenørvirksomhet, samt kjøp, salg og utleie av fast eiendom samt hva hermed står i forbindelse, herunder deltagelse i andre selskap. Daglig leder: Espen Spernes.

SR-MESTERBYGG AS
Tømrer, mur og flisarbeider, kjøp, salg og utleie av fast eiendom, medvirke i andre selskaper innen samme virksomhet, samt alt som hører naturlig til dette. Daglig leder: Lars-Erik Sørlie.

SVELA TRAILERTECH AS
Investering i all slags forretningsvirksomhet ved kjøp og salg av aksjer, kjøp og salg av fast eiendom og det som står i naturlig forbindelse med dette. Daglig leder: Sverre Egil Larsen.

TROLLFELT VESTBY AS
Investering i fast eiendom, herunder investering i andre selskaper samt det som naturlig står i forbindelse med dette. Daglig leder: Arve Jordal Iversen.

VÆRK CATERING AS
Cateringvirksomhet og det som står i naturlig forbindelse med dette. Daglig leder: Robert Vitrup Petersen.

WIGU INVEST AS
Investering i aksjer og eiendom, konsulentvirksomhet og alt annet som hører inn under dette. Daglig leder: Henrik Holm.

ØST BILLAKK AS
Oppretting og lakkering av kjøretøyer, samt bilutleie. Daglig leder: Fatima Khusejnovna Dombajeva.
 

Næringsliv