Stjernen presenterte en fredagsdobbel

Stjernen presenterte fredag to nye spillere foran den kommende sesongen.

AV Rahand Bazaz
Publisert
Oppdatert:

Klubben presenterte to nye spillere på en og samme dag. Joacim Sundelius (25) er klar for Stjernen med en kontrakslengde på 1+1.

- Det er med glede vi meddeler at Stjernen Hockey Elite i dag har signert nok en bunnsolid, norsk spiller, skriver klubben på sine Facebook-sider.  

Sundelius kommer fra spill i Lørenskog og noterte seg for 43 spilte kamper forrige sesong. Angriperen bidro med 20 målpoeng og har vært endel av Lørenskog-laget de siste fem årene.

Rykket opp til SHL - klar for Stjernen

Klubben sendte fredag ut en pressemelding om en ny svensk spiller. Filip Halvordsson (21) kommer fra Mora IK i Sverige og har vært endel av laget siden 2012-13-sesongen. 

- Flere gode og overraskende signeringer har kommet på plass den siste uken, etter en lengre periode med sonderinger og nøye vurderinger rundt ulike rollespillere. Klubben er i ferd med å lukke back rekkene med en kombinasjon av unge fremadstormende, og mer erfarne spillere, skriver daglig leder Trygve Skøyen i pressemeldingen.

Strømstad-gutten Filip Halvordsson rykket opp fra Allsvenskan til SHL med Mora da de slo Henrik Haukelands Leksand. Den høyreiste spilleren på 190 cm roses av Stjernen-ledelsen.

- Han er spådd en lysende karriere – og har signert med Stjernen av den enkle grunn at han ønsker å ta ytterligere steg med kyndig bistand fra vår nye coach Leif «Strumpan» Strømberg, avslutter klubben. 

I 2011-12 spilte Halvordsson for Sparta og fikk med seg 26 kamper for Sarpsborg-laget. 

Filip Halvordsson

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone