FBKSport
TAPTE ETTER EN KAOS-UKE - SPILLERNE SIGNERTE PÅ MISTILLITFORSLAGET MOT STYRET:

Scoringssperre ødela for Fredrikstad Ballklubb

(Gjerpen - FBK 26-24) FBK måtte gi tapt borte mot Gjerpen.

AV NTB, Rahand Bazaz
Publisert
Oppdatert:

Fredrikstads håndballjenter kunne vært ett poeng bak serieleder Vipers, men måltørke mot slutten kostet østfoldingene dyrt i 24-26-tapet borte mot Gjerpen.

Gjestene var laget som oftest var i føringen. Med under ni minutter igjen på klokka ledet Fredrikstad 24-21, men så sa det stopp. Bortelaget klarte ikke å score flere mål da Gjerpen satte inn en sluttspurt.

SE VIDEO: Ulf Berg trakk seg og forlot det ekstraordninære årsmøtet nærmest gråtkvalt. Sett over 8000 ganger.

Skien-klubben scoret fem ganger på rad og snudde et tilsynelatende tap til tomålsseier.

Ida Wernersen ble Fredrikstads og kampens suverene toppscorer med elleve mål. Trener Christer Karlsson var ikke med søndag på grunn av dårlig form. 

Med tapet ligger Fredrikstad fortsatt på fjerdeplass med sine 14 poeng etter elleve kamper. Vipers Kristiansand topper tabellen med 17. Storhamar og Larvik ligger på plassene bak med henholdsvis 16 og 15 poeng.

Seieren var viktig for Gjerpen. Laget er fjerde sist med åtte poeng.

Saken fortsetter under annonsen.

Ble kastet ut

FBK-spillerne var fredag med å kaste det gamle FBK-styret etter tydelig misnøye fra spillergruppa. Søndagens tap føyer seg inn i rekken av få poengmiss denne sesongen. 

Etter det ekstraordinære årsmøtet fredag ble det klart at det gamle FBK-styret måtte gå - uten at initiativtakerne kom med en konkret grunn. Tidligere styreleder Tor Løkeland var en skuffet mann etter møtet. 

- Synes du det er feigt at de ikke forteller den konkrete grunnen til mistillitsforslaget?

– Jeg brydde meg egentlig ikke om det. Det er ingen stor sak. Det som var stort for oss, var tilliten til jentene. Tillit er veldig viktig, og særlig mot spillegruppa. Når du ikke har det, så er det bare å gi opp, sier Løkeland til Demokraten fredag.

- Føler du har du og resten av styret har blitt dyttet ut av klubben?

– Jeg vet ikke helt hva jeg skal si på det. Det er vanskelig å si hva som er normalt eller unormalt i en sånn setting. Det er verre ting enn dette som har skjedd. Folk mister jobben og alle ulykkene som har skjedd den siste tiden. Livet går videre. 

Det endte til slutt med at FBK-ildsjelen Ulf Berg trakk seg. Videoen som er sett over 8000 ganger kan du se her!