STYRELEDERSport
TIDLIGERE STYRELEDER:

– Jeg undret veldig på hva dette var, og hva vi hadde gjort galt

Tor Løkeland er ferdig som styreleder - det samme er resten av FBK-styret. Han er overrasket - men hadde gitt seg uansett.

AV Rahand Bazaz
Publisert
Oppdatert:

Tor Løkeland og det sittende styret ble kastet av årsmøtet. 45 stemmer for å fjerne styret - og 16 stemmer i mot. Leder Løkeland er skuffet over avgjørelsen. 

– Vi hadde gitt oss før møtet. Det å ikke ha tillit blant spillerne som du dyrker som helter, da går det ikke lenger, sier Løkeland.

- Hvilke tanker gjorde du deg da innkallelsen kom?

– Jeg undret veldig på hva dette var, og hva vi hadde gjort galt. Jeg fikk heller ikke svar på hva vi hadde gjorde galt idag, sier Løkeland på vei ut fra lokalene på Kongsten. 

- Synes du det er feigt at de ikke forteller den konkrete grunnen til mistillitsforslaget?

– Jeg brydde meg egentlig ikke om det. Det er ingen stor sak. Det som var stort for oss, var tilliten til jentene. Tillit er veldig viktig, og særlig mot spillegruppa. Når du ikke har det, så er det bare å gi opp, sier han. 

Føler du har du og resten av styret har blitt dyttet ut av klubben?

– Jeg vet ikke helt hva jeg skal si på det. Det er vanskelig å si hva som er normalt eller unormalt i en sånn setting. Det er verre ting enn dette som har skjedd. Folk mister jobben og alle ulykkene som har skjedd den siste tiden. Livet går videre. 

Han ønsker likevel å følge jentene videre og ønsker laget lykke til. Han mener det store høydepunktet under hans korte tid er at kampen mot Byåsen skal sendes direkte på TV2. 

– Jeg må se det positive i det videre. Det har aldri vært så mange medlemmer i klubben som nå. , sier Tor Løkeland.

Lagkaptein Jenny Sandgren ble spurt av Demokraten om å få en kommentar fra spillernes side, men ønsket ikke å ta bli intervjuet av avisen.

Det ekstraordinæret årsmøtet ble satt opp fordi 1/3 av medlemmene i klubben hadde skrevet under på et mistillitsforslag mot det sittende styret. Flere av disse var A-lagspillere, men også spillere i juniorstallen. Nå fikk de sin vilje, 

Det nye styret er valgt frem til årsmøte i mars - frem til det nye valg.

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone