Fikset biffen alene

(Stjernen - Manglerud Star 3-1) Dette var Mathias Månssons (36) kveld. Svensken har vært svært usynlig denne sesongen - men ikke ikveld.

AV Rahand Bazaz
Publisert
Oppdatert:

Hjemmelaget kom ikke til så mye sjanser i løpet av den første perioden, og bortelaget styrte spillet til tider. En kamp med mye aggresivitet og duellspill.

Det var ikke stort mer enn utvisninger å notere seg før det var drøyt tre minutter igjen. Stjernen med to, og gjestene fra Oslo med tre utvisninger. 

Filip Halvordsson fant Mathias Månsson på vakkert vis alene med keeper, og sistnevnte hadde ingen problemer med å sende Stjernen opp i 1-0. Målscoreren har fått mye tyn for å ikke levere i særlig stor grad.

Scoring i overtall

Stjernen startet den andre perioden i overtall, men klarte ikke å utnytte det på best mulig måte. De første ti i perioden ble av det rolige slaget. 

Stjernen var nærmest etter fine kombinasjoner rundt boksen, men ble til slutt hindret av M/S-gutta. Hjemmelaget hadde styringen, men det ville seg ikke. 

Men - med drøyt ni minutter igjen på klokka i midtperioden satte gjestene fra Oslo inn utligningsmålet - denne gang ti sekunder etter at Stjernens målscorer Mathias Månsson ble utvist for forsinkelse av spillet.

Stjernens spillere så ut som et stort spørsmålstegn etter utligningen, da Michael Stenersen scoret. Flere mål ble det ikke i midtperioden, takket være Stjernen-keeper Tommy Johansen.

Krigeseier

Så var det duket for en sikkelig krig om poengene i den siste perioden, med 1-1 som utgangspunkt lå alt til rette for nettopp det.

M/S fikk noen feite sjanser utover perioden, men både keeper Tommy Johansen og stolpen var i veien for å gå opp i ledelsen. Det ville seg ikke for de hvite og grønne.

Så med halvannet minutt igjen å spille satte Mathias Månsson inn sin andre scoring for kvelden. Den utskjelte spilleren leverte varene etter en svak sesongstart. 

35 sekunder før slutt satte samme mann inn sin tredje scoring i åpen kasse. 3-1 var dermed et faktum og Stjernen kan puste lettet ut med tre poeng sikret.