FFKFFK

Hemmelig sponsor sender FFK på treningsleir

FFKs drøm om treningsleir denne vinteren så ikke ut til å bli en realitet.

AV Rahand Bazaz
Publisert
Oppdatert:

Men så kom det en melding tikkende inn på Stadion for en drøy uke siden. En hemmelig giver gir FFK-spillerne en gledelig beskjed en kald dag i januar. 

– Med trang økonomi var det ikke planlagt treningsleir for FFK i 2018. En særdeles generøs støttespiller har nå endret på det.

Slik lyder meldingen på Fredrikstad FKs hjemmesider. En beskjed om ble tatt godt i mot - naturlignok. 

Tyrkia neste!

Spiller man i Norges to øverste divisjoner sponser Norsk Toppfotball en tur for hver klubb i divisjonene - og destinasjon La Manga i Spania har vært en fast plass for lagene i mange år. Nå skal FFK reise litt lenger vekk - til Tyrkia.

– I løpet av turen skal laget møte Roskilde fra Dansk nivå 2, og toppklubben Zenit sitt rekruttlag, skriver klubben videre og melder om avreise 17.februar. Turen varer én uke. 

Klubben har fått beskjed om at personen som bidrar til midlene ikke ønsker å stille opp med navn og bilde, for å ikke skape oppmerksomhet rundt egen person. 

– I forrige uke ble klubben tilbudt et øremerket beløp for at laget skal kunne få dra på treningsleir også denne sesongen.  Med en rekke unge spillere og relativt stor utskiftning i stallen blir dette er fantastisk kjærkomment tillegg til oppkjøringen.