KLAR FOR AIK:Sport

Bekreftet: Tarik Elyounoussi klar for svensk toppklubb

Tarik Elyounoussi (29) flytter til Stockholm.

AV Rahand Bazaz
Publisert
Oppdatert:

Den tidligere FFK-spilleren er klar for Stockholm-klubben AIK etter en rekke spekulasjoner den siste tiden. 29-åringen ønsket ikke kommentere overgangen til Demokraten for kort tid siden. 

Han kommer fra spill i Qarabag i Aserbadjian på utlån fra Olymiakos. Den norske landslagsspilleren gikk igjennom den medisinske testen med glans og skal for et nytt eventyr.

– Tariks egenskaper og personlighet skal øke konkurransesituasjonen, dynamikken og tilføre oss erfaring. Han er en offensiv spiller som kan brukes på flere posisjoner. Han kommer til å bidra med eksplosivitet i spillet vårt, sier AIKs sportssjef Björn Wesström til klubbens hjemmeside.

Elyounoussi har signert frem til desember 2019, og vil bære draktnummer 20 i sin nye klubb. 

– Jeg vil tilhøre en klubb som vil vinne titler og spille gruppespill i Europa, sier 28-åringen som har spilt 46 landskamper og scoret ni mål for Norge.

PS! Skulle FFK klare å komme seg opp til eliteserien på to år, står Tarik Elyounoussi eventuelt uten kontrakt i utgangen av 2019. Det betyr at han kanskje kan oppfylle alle FFK-supporternes drøm om å komme tilbake til klubben. Hvem vet?

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone