MELDINGERNyheter
FORESLO TREKANTSEX MED 15-ÅRING:

Ulf Leirstein trekker seg som nestleder

Ulf Leirstein gir seg som parlamentarisk nestleder i Frp.

AV Rahand Bazaz
Publisert
Oppdatert:

SISTE: NRK melder sent fredag at Ulf Leirstein går av som parlamentarisk nestleder i Frp. Det bekrefter han til NRK.

Ulf Leirstein skal ha invitert en 15 år gammel gutt fra FpU med på trekantsex med Leirstein og en kvinne i 30-årene. 

Ulf Leirstein valgte nylig å ta en pause fra politikken etter at nyheten om at Østfold-politikeren sendte hardporno til 14 år gammel partifelle i 2012 kom opp.

Nå melder statskanalen NRK at Leirstein også inviterte en 15-åring med på trekantsex. En kvinne som den gang var medlem av partiet har sendt flere skjermdump til NRK som har publisert dette på sine sider. Hun er idag ikke aktiv i Fremskrittspartiet.

Ulf Leirstein

– Møtes for å ha sex

Gutten som den gang var 15 år har uttalt seg om saken - og opplevde det hele som svært ubehagelig.

– Han foreslo rett og slett at kvinnen og Ulf og meg skulle møtes og ha sex. Jeg ble ikke konfrontert med dette direkte, og Leirstein spurte meg aldri direkte, men jeg fikk jo se SMS'en etterpå fordi den sirkulerte, sier han til NRK. 

Leirstein har valgt å ikke kommentere saken etter gjentatte forsøk, og viser kun til innlegget han la ut på Facebook og som også ble sendt ut til pressen for to dager siden i anledning den første saken som kom opp.

Fremskrittspartiets parlamentariske leder, Hans Andreas Limi, var ikke kjent med opplysningene NRK har publisert fredag.

– Hvis dette er riktig er det veldig alvorlige påstander som fremkommer. Men dette er helt nytt, så jeg vil nå be organisasjonsutvalget vårt om også å undersøke dette.

«NRK presenterer i dag en gammel sak hvor en anonym gutt, som da var 14 år gammel, forteller om blant annet eposter og tekstmeldinger fra meg med seksualisert innhold. Uten å kommentere alt som fremkommer erkjenner jeg at jeg har gått over streken, og det beklager jeg. Det var ikke min mening å krenke noen. Jeg var inne i en tøff periode og gjorde ting jeg ikke er stolt av. Både som privatperson og som folkevalgt er det uakseptabelt av meg. Jeg er lei meg for at jeg har vist dårlig dømmekraft. Jeg tar nå en timeout og stiller mine tillitsverv i bero.»

meldinger ulf leirstein


FORSIDEN NÅ