Tøffere konkurranse om bobilkundene i Østfold

Kampen om bobilkundene i Østfold blir hardere når Kroken Caravan Detalj AS i mars neste år åpner Østfold Caravan i Råde.

AV Tomm Pentz Pedersen
Publisert
Oppdatert:

Kroken-gruppen overtar lokalene etter Chevrolet, SsangYong og DAF. Nye Østfold Caravan etableres av Kroken Caravan Detalj AS, som eier caravansenter i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Oslo og Kristiansand. Det nye caravansenteret vil bli en del av et forhandlernett bestående av 22 forhandlere i Norge.
-    Jeg må innrømme at bobil- og caravanfylket Østfold lenge har stått på kartet for etablering av en ny forretning, forteller daglig leder i Kroken Caravan Detalj, Pål R. Amundsen til Demokraten.  - Å ha et komplett tilbud fra Østfold Caravan er viktig. Vi har vært i bransjen i flere tiår, og er opptatt av å tilby en trygg og sikker handel.

Søker nye medarbeidere

Amundsen forteller at de i første omgang søker etter medarbeidere til seks stillinger; daglig leder, to selgere, mekaniker og kundemottaker. Den nye forhandleren vil føre merkene Niesmann Bischoff, Hymer, Bürstner og Carado, i tillegg til vognmerkene Eriba og Bürstner.
-    Bygget i Råde er for så vidt allerede nå klar til å tas i bruk, men vi velger å åpne i to faser. Når vi er helt installert vil Østfold Caravan disponere 2 000 kvadratmeter.  

Fakta om Koken Gruppen AS

Kroken Gruppen AS ble etablert i 1971 og er Norges største import- og forhandlerbaserte konsern innen Bobil og Caravanmarkedet med hovedkontor på Åndalsnes. Gruppen importerer og forhandler merkene Niesmann-Bischoff, Hymer, Laika, Bürstner, LMC og Carado gjennom egeneide og frittstående forhandlere over hele landet. Konsernet omsatte i 2016 for 1 025 millioner. Kroken Caravan Detalj AS består i dag av 6 heleide forhandlere lokalisert i Bodø, Brumunddal, Kløfta, Kristiansand, Ålesund og Åndalsnes og omsatte i 2016 for 421 millioner.


FORSIDEN NÅ