Lasse «Lazz» Jensen har startet musikkskole

Tirsdag startet «Lazz» opp Fredrikstad Musikkskole godt assistert av gitarist Steffen Hissingby.

AV Tomm Pentz Pedersen
Publisert
Oppdatert:

Den nystartede musikkskolen rett ved Glemmen videregående skole ønsker alle som har lyst til å lære seg å spille velkommen til gitarkurs.

- Vi deler de yngste kursdeltagerne inn i aldersgrupper og tar også gjerne privattimer hvis noen ønsker det, smiler rektor Lasse «Lazz» Jensen. – Hos oss kan barn allerede starte når de er seks år og det er greit å ha sin egen gitar. Responsen så langt har vært god, men vi har plass til mange flere.

Fredrikstads nye musikkskole starter i det små, forteller Jensen som er stolt av å ha fått med seg Steffen Hissingby på laget.

- Steffen er jo en meget god bassist, gitarist og sanger som spiller i flere band og har stått på utallige scener både i inn- og utland. Han har meget godt gehør og har mye å lære bort til elevene.

Så behovet

På spørsmål om hvorfor ideen om å starte opp en ny musikkskole i Fredrikstad plutselig dukket i hodet til den ene halvdelen av duoen Staysman & Lazz kommer svaret raskt.

- Når jeg så at det var ett års ventetid for å komme inn på Kulturskolen i Fredrikstad, tenkte jeg at dette er noe byen trenger. Nå er vi i gang, tilbakemeldingene så langt fra elever og foreldre har kun vært positive.

- Blir det intimkonsert med Staysman & Lazz som avslutning for elevene?

- Det får vi se på, det avhenger jo av hvor flinke deltagerne har blitt, gliser Lasse «Lazz» Jensen.


FORSIDEN NÅ