– Et unikt miljø her ute

Torsdag til søndag ble nok et LAN arrangert på Hvaler. Det viste seg å bli nok en suksess med hele 75 deltakende.

AV Ask Bankerud
Publisert
Oppdatert:

Det ble konkurrert i blant annet CS:GO, Super Smash Bros WiiU og Rocket League.

– Jeg er veldig fornøyd med LAN-et, forteller hovedarrangør Kolbjørn Westberg som har vært med i styret siden LAN ble arrangert første gang på Hvaler i 2010.

- Hva får deg til å ville arrangere LAN år etter år?

– Det er all den takknemmeligheten som både deltakende barn og ungdom viser meg. Samtidig får jeg mye skryt av foreldrene til de deltakende. Det er gleden over å lage en sosial møtearena for barn og unge dom driver meg, forteller Westberg.

Unikt miljø

Stig Rune Marthinsen, som var en av deltagerne på LAN-et, var veldig fornøyd med helgen.

– Det har vært veldig gøy å være her, forteller Marthinsen. Thea-Melise Myrvang Fredstad, som var en del av crewet, var også veldig fornøyd med helgens begivenhet.

– Det har vært en veldig morsom helg. Jeg har blitt kjent med mange nye, bra folk, fortalte Myrvang Fredstad - takknemlig for sine nye bekjentskaper. Det var første gang Myrvang Fredstad deltok på LAN på Floren skole, noe hun mener har vært en unik opplevelse.

Saken fortsetter under annonsen.

– Det er litt færre deltakende her på Floren enn i Hvalerhallen, noe som gjør at det er lettere å bli kjent med nye folk, fortalte Myrvang Fredstad fornøyd.

Hun forteller også at LAN på Hvaler har en unik ramme som en ikke finner i de større E-sport arrangementene.

– Jeg har deltatt på LAN i Hvalerhallen tidligere. Det er et unikt miljø her ute på Hvaler, og mindre høytidelig enn på andre større E-sport-arrangementer, forteller Myrvang Fredstad.

demokraten@demokraten.no


FORSIDEN NÅ