Mange vil jobbe med campingvogner og bobiler

150 søkere til 6 stillinger

I mars åpner Østfold Caravan i Råde. - Responsen på stillingsannonsen har vært meget god og vi er nå midt i intervjurunder, forteller daglig leder Pål Amundsen i eierkonsernet Kroken Caravan.

AV Tomm Pentz Pedersen
Publisert
Oppdatert:

Som Demokraten tidligere har fortalt overtar Kroken-gruppen lokalene etter Chevrolet, SsangYong og DAF. Det nye caravansenteret i Råde vil bli en del av et forhandlernett bestående av 22 forhandlere i Norge.


-    Jeg må innrømme at bobil- og caravanfylket Østfold lenge har stått på kartet for etablering av en ny forretning, fortalte daglig leder i Kroken Caravan Detalj, Pål R. Amundsen til Demokraten rett før jul.  - Å ha et komplett tilbud fra Østfold Caravan er viktig. Vi har vært i bransjen i flere tiår, og er opptatt av å tilby en trygg og sikker handel.

Amundsen forteller at det nå er hektiske tider rundt etableringen.

- Vi har blitt ønsket velkommen fra markedet og konkurrenter. Det vi får av tilbakemeldinger er veldig positivt, noe som gjelder både fra bobil- og vognbrukere, og som sagt våre konkurrenter.

Kroken-gruppen AS

Kroken Gruppen AS ble etablert i 1971 og er Norges største import- og forhandlerbaserte konsern innen Bobil og Caravanmarkedet med hovedkontor på Åndalsnes. Gruppen importerer og forhandler merkene Niesmann-Bischoff, Hymer, Laika, Bürstner, LMC og Carado gjennom egeneide og frittstående forhandlere over hele landet. Konsernet omsatte i 2016 for 1 025 millioner. Kroken Caravan Detalj AS består i dag av 6 heleide forhandlere lokalisert i Bodø, Brumunddal, Kløfta, Kristiansand, Ålesund og Åndalsnes og omsatte i 2016 for 421 millioner.


FORSIDEN NÅ